tirsdag den 8. maj 2007 klokken 13:21:23

Xbox Live Arcade - del III

Så blev det igen tid til en hurtig gang Arcade anmeldelser.


Jewel Quest
Endnu et puzzel (sæt farve/symboler sammen i en gruppe) spil... Jeg ved egentligt ikke hvorfor jeg købte det og det har hurtigt mistet sin værdi.

Acheivment syntes ret lette... ved mindre sværhedsgraden stiger stejlt senere i spillet for jeg har lidt droppet at spille det mere.

Min score: 5 af 10

Jewwl Quest
TotemBall
Et gratis spil der kun kan bruges når man har et Xbox Live Vision (webcam) og ikke et særligt godt af slagsen... Jeg er egentligt lidt skuffet over den mængde af spil der understøtter Vision kameraet, her står Playstation noget bedere med deres eyeToy.

Spillet er lidt for ensformigt i længden og er lidt for hurtigt overstået.

Min score 5 af 10

Totem
Hardwood Hearts
Jeg kan godt lide kort spil, og dette er et kortspil.... doh! Seriøst syntes jeg det er en ret god Hearts udgave og jeg får spillet det en del når jeg bare dimser rundt i dashboardet.

Hvad angår achievments er de ret lette at få, det kan dog tage noget tid med 100 spil samt 25 sejre i stræk.

Min score 6 af 10

Hearts
TMNT 1989 Arcade
Dette er en konvertering af et gammelt burgerbar spil... konvertering er måske så meget sagt da det kun er menuerne der er løftet op til dette hårhundredes standard. Jeg er ikke så vild med disse gamle arcade konverteringer, dette er dog et bedre et af slagsen. Spillet blev købt til min ældste søn som er hel vild med TMNT universet og han har da også gennemført det de første 100 gange.

Den score jeg har givet spillet er løftet et til to point på, at min søn er vild med det og vi får nogle gode co-op spil sammen.

Min score 6 af 10
Turtels

kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 08-05-2007 13:21:23    ::    Xbox 360 - Mine spil

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!