onsdag den 21. februar 2007 klokken 18:48:03

Xbox Live Arcade - del IIFrogger
Et af 2 gratis spil jeg fik for at registrer min Xbox. Egentlig er jeg ikke så meget for disse retro spil og ville aldrig selv smide kroner efter dem... men når det nu er gratis :).

Grafikken er pænt ringe, men hvad kan man forvente af et retro spil. Sværhedsgraden i spillet er meget høj og jeg forventer ikke at hente så mange achievements i dette spil både på grund af sværhedsgrad men også manglende interesse.

Min score 3 af 10

Frogger
Joust
Det andet af de 2 gratis spil jeg fik for at registrer min Xbox. Igen er interessen ikke særlig høj da jeg ikke gider disse "grimme" retro spil. Dette spil er slet ikke min kop te, da det oven i købet er et platformspil af den gamle type, en genre der slet ikke appellere til mig.

Min score 2 af 10

Joust
Texas Hold 'em
Jeg har lige købt nogle Microsft points da jeg venter på Catan og Worms, men de kommer jo ALDRIG! Så jeg trøstekøbte lige dette spil. Jeg kan godt lide at spille poker så det var jo oplagt.

Spillet er veludført, den eneste anke jeg har er at det er lidt irriterende at der 8 spillere på, hvilket sløver spillet noget... man mangler lidt en måde at skippe et spil hurtigere igennem når man har folded.

Min score 7 af 10

Texas Hold'em
Outpost Kaloki X
Igen en "trøster" imens jeg venter på Catan og Worms. Jeg har længe gået er været lidt varm på dette spil da syntes at demo'en var ret sjov. Jeg syntes det er spillet er ret sjovt og udfordrende, et let spil til at "hygge" med i mellem de større spil som Gears Of War og Test Drive Unlimited.

Spillet er grafisk i en OK tegneserie streg, som virker rigtigt god. Sværhedsgraden er nogenlunde let, i hvert fald de første baner jeg er kommet igennem.

Min score 8 af 10

Outpost Kaloki

kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 21-02-2007 18:48:03    ::    Xbox 360 - Mine spil

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!