mandag den 15. januar 2007 klokken 14:20:22

Xbox Live Arcade - del IHexic HD
Dette er er mit første og absolut dyreste arcade spil til svimlende 2.699,- danske kroner! Meeen så var forhandleren også så venlig at han lige smed en Xbox 360 Premium med i handlen, og så kan man jo ikke klage. ;)

Spillet hører til en af dem man kan spille i lang tid... rigtigt langt tid... uden rigtigt at blive vildt god til det og de 200 point der ligger i achievements er mere en velfortjente, da det ikke lige er noget man kommer sovende til.

Min score: 7 af 10

Hexic
Uno
Mit første betalte arcade spil... Dette er i modsætning til Hexic meget let at gennemfører i forhold til achievements.

Det briliere så til gengæld med at kunne give mange sjov stunder i multiplayer, dette var faktisk mit første bekendtskab med et "Live" spil på 360'eren, og selvfølgeligt kommer man til at sidde og spille med noget der bedst kan beskrives som, 3 stangstive Englændere, en fredag aften.

En anden fed lille feature er at man kan skift deck, eller på dansk kortene, ud og det fede ved dette er det ikke kun er selve det visuelle tema der skiftes... der kommer også nogle små pift til selve gameplayet.

Min score 8 af 10

Uno
Hardwood Backgammon
Så kom der endnu et acade spil til samlingen... Jeg må indrømme at jeg mest købte dette spil for at få nogle hurtige achievements, da jeg ligger lidt i kamp med en kammerat der ligger med nogenlunde samme GP som mig.

Spillet byder på backgammon, suprise!, og det bliver gjort ret godt, med en præsentable grafik... Selve styringen af ens "brikker" skulle jeg dog lige vende mig til, da jeg nogle gange fik rykket en brik det forkerte terning tal.

Min score 7 af 10

Backgammon
Marble Blast Ultra
Dette er en af de arcade spil, jeg længe har gået og luret på... Jeg var extrem god til det der gamle trækasse spil "labyrith", hvor man vippe et bræt for at styre en kugel igennem en bane med skumle huller... dette er en digital version af dette spil... et "must have" for mig.

De er sluppet rigtigt godt afsted med digitaliseringen... Selve spillet er i en flot 3D stil og fuld af svære udfordringer. Der er også mulighed for at spille multiplayer med nogle ret sjove gamemodes... Kan klart anbefales!

Min score 9 af 10

Marble Blast

kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 15-01-2007 14:20:22    ::    Xbox 360 - Mine spil

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!