onsdag den 10. januar 2007 klokken 17:35:46

Gears Of War

At det er et af de bedst, hvis ikke det bedste anmelde spil i 2006, er vel grund nok til at købe det, at jeg så altid har haft en svaghed for FPS gør jo ikke spillet mindre interessant.


Gears Of War cover Grafik
At andre har sagt det før skal jo ikke holde mig tilbage for at sige det igen… Grafikken er rigtig flot, flydende og stilen med de tungt armerede karakterer virker rigtig fed.

Lyd
Stemningsfuld og dyster… lige i øjet til resten af spillet.

Gameplay
Det første og største problem med Gears Of Wars er styringen, dette er jo i virkelighed ikke Gears Of Wars fejl, den skulle endda være ret genial i Xbox regi, men jeg kommer direkte fra PC verdenen og dette er mit første FPS spil til konsol og det der dobbelt analogstick styring er bare en pain at få ind i fingrene… Det skal nu nok komme efter et par timer foran skærmen.

Konklusion
Da styringen ind til videre er min eneste anke, og i øvrigt ikke Gears Of Wars fejl, må man sige at det, også hos mig, er et spil der rammer plet.

Det var alt jeg vil skrive lige nu… efter de få minutters spil jeg lagt i det ind til videre, er der ikke så meget mere at sige… Jeg vil vende tilbage med lidt mere information når jeg har spillet det noget mere og måske er blevet lidt bedere til det.

Min score 10 af 10
kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 10-01-2007 17:35:46    ::    Xbox 360 - Mine spil

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!