tirsdag den 9. januar 2007 klokken 15:35:42

Førstehånds indtryk

Så kom der en splitter ny Xbox 360 ind af døren, her er et lille føstehåndsindtryk.


Xbox 360The God
Jeg har knap nok leget med min nyerhvervelse i halv time, før jeg kommer med følgende konklusion... Jeg elsker brugerinterfacet, det er så dejligt simpelt og let at benytte. Så gør det jo heller ikke noget at det også ser flot ud… Personligt har jeg slettet næsten alle medfølgende temaer og holder mig til Default, Carbon og Glass.

Så er der Markedsplads konceptet, her brillere Microsoft virkeligt med den bedste service jeg har set længe… Jeg hører til en af dem der ikke har det største budget til at købe spil for, så den mulighed der ligger i at teste spillende først og derved få luget ud i noget der kunne havde været et dårligt køb er genial… Det er god nok et dobbeltsidet sværd, da jeg på grund af disse demoer allerede har fundet 4-5 spil jeg gerne vil havde.

En anden ting jeg vil trække frem som et, for mig, absolut plus er achievements systemet… da jeg har haft en kedelig tendens til at hurtigt miste interessen for spillende til PC og har en del halvt spillede spil liggende, er det smarte med achievements at det kommer til at holde mig lidt til ilden, for at gennemfører.

The Bad
Første gang jeg tændte min splinter nye Xbox 360 fik jeg noget af et chok… Den larmer jo helt vildt. Jeg har godt nok læst at de kan larme noget, men de fleste steder skriver folk at det er DVD-drevet der larmer. Desværre må man sige at det er Xbox'ens køleere der larmer mest i min… Når jeg bare spiller lidt Hexic HD på Live, begynder den stille og roligt at larme mere og mere og når jeg tager en hånd om bag på Xbox'en kan jeg mærke den er meget lun.

Måske har jeg fået en mandags-model… nu giver jeg den lige en chance, men jeg tror ikke jeg kan leve med det i længden.
kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 09-01-2007 15:35:42    ::    Xbox 360 - Hardware

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!