tirsdag den 10. april 2007 klokken 21:13:07

Cars

Sergeant_Frog havde et brugt "Cars" til salg og jeg fik det til en god pris…


Cars cover Grafik
Spillet er holdt i en tegneserieagtig stil… doh :) Seriøst, spillet giver et fladt og lidt kedeligt indtryk grafisk og er ikke videre imponerende, men holder meget godt stilen i forhold til filmen.

Lyd
Lyden er ikke noget specielt, det er noget tilpas neutralt baggrundsmusik, lidt bil "brummeri" samt nogle replikker. Alt i alt en OK lyd uden at være noget imponerende.

Gameplay
Kort fortalt kører man rundt i det der på dansk hedder "Kølerkildekøbing" og løser opgaver i form af traktorvæltning, små løb m.m. der herefter åbner for flere opgaver og til tider nogle større løb… det er som regel disse løb der udløser achievements.

Konklusion
Dette er nok hvad jeg vil betegne som et middelmådigt bil spil, som højest kan få lidt på plussiden for at give nogle lette achievements. Men min ældste søn, som spillet var købt til, vil nok give det top karakterer bare fordi at det bygger på karaktererne fra hans ynglings tegnefilm. Så spillet kan lige få et ekstra point på scoren bare for at give noget "kvalitetstid" med min søn foran Xboxen :)

Min score 6 af 10
kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 10-04-2007 21:13:07    ::    Xbox 360 - Mine spil

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!