onsdag den 28. februar 2007 klokken 20:13:29

Blazing Angels - Squadrons Of WWII

Jeps, mulvapen har været fremme igen og jeg har flået det glimrende flyspil Blazing Angels ned af hylden.


Blazing Angels - Squadrons Of WWII cover Grafik
Imponerende, intet mindre… Jeg har svært ved at sige hvad det præcis er der gør at spillet grafisk imponerer mig så meget, men der er noget over den farveskala som er benyttet sammen med røg effekterne, de flotte fly modeller samt de landskaber man flyver hen over, der bare går op i en højere enhed… Jeg har det nogle gange ligesom jeg spiller i et ”free roaming mode” spil, som eksempelvis Test Drive Unlimited, og bare flyver rundt for at nyde sceneriet.

Lyd
Generelt vil jeg sige der er en rigtig god lyd i spillet til at sætte en god stemning. Effekterne er gode og stemmerne fra din ”wing mates” sætter virkelig en tilbage til anden verdenskrigs vilde luftkampe.

En lille ting er at jeg syntes stemmerne er meget lave og næsten ikke hørbare for baggrundsmusikken, da denne fra udviklerens side er sat ret højt min anbefaling er at gå ind og sætte lydstyrken for musik en eller to takker ned, som noget af det første inden man starter med at spille.

Gameplay
Jeg har altid været fascineret af flyspil, men har ofte syntes at diverse simulator spil har været for uoverskuelige og svære. Blazing Angels rammer, for mig, plet ved at være mere aktion præget end et simulator spil, da det i alt sin enkelthed går ud på at flyve rundt og nakke tyskere… Der er dog andre scenarier som at flyve spion foto missioner.

Konklusion
Dette spil er en sikker vinder for mit vedkommende, alt er her… en rigtig god anden verdenskrigsstemning i form af lyd, grafik og selve spillets historie. Masser aktion og svære udfordringer der holder en lidt til ilden. Der er ingen tvivl om at jeg kommer til at jeg kommer til at optage vores fjernsyn med at ligge i ”dogfights” med tyskerne i en god rum tid fremover.

Min score 8 af 10
kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 28-02-2007 20:13:29    ::    Xbox 360 - Mine spil

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!