fredag den 2. marts 2007 klokken 18:42:21

Viva Piñata

Endnu en titel til samlingen…


Viva Piñata cover Grafik
Grafikken er lidt speciel da den tager udgangspunkt i en tegneserie, dette fungere rigtigt godt og spillet har generelt et frisk og farverigt udseende. Selve haven og hele universet der omgiver Viva Piñata er meget flot udført, jeg er specielt glad for regn effekten.

Lyd
Nu er det ikke lyden der bære dette spil, men monologerne er OK udført, de forskellige Piñata'ers lyde er også OK og baggrundslyden er tilpas dæmpet til ikke at tage fokus. I sin helhed syntes lyden fungerer fint som den er uden at være noget sindsoprivende.

Gameplay
Kort fortalt går spillet ud på at lokke Pinäta'er ind i sin have, ved at gøre haven attraktiv for de forskellige arter. Man skal så efterfølgende få dem til at bosætte sig og ultimativt formere sig (hø hø - nej, det minder ikke om DOA: Xtreme Beach Volleyball). Igennem spillet får man bedre værktøj, hjælpere samt kan købe flere ting.

Der dukker ind imellem nogle bøller op der kun er ude på at sjæle det slik der er inde i ens Piñata'er og det kan de kun få fat i ved at slå dem ihjel, så de er mildt sagt nogle skidt karle.

Konklusion
Dette er et rigtigt fedt spil der tilbyder noget andet en de sædvanlige spil. Jeg er absolut fænget og det er med sikkerhed et spil der kommer til at optage meget af min spilletid på 360'eren.

Noget som jeg syntes er et lille minus ved spillet er at den første halve til hele time stresses man af der hele tiden kommer nye dyr, værktøjer og personer, hvilket resulterer i at man ikke rigtigt når at finde sig til rettet og "nusse" lidt med sin nyerhvervede have og Piñata'er.

Ja, jeg ved godt at jeg giver høje scores til mine spil, det hænger lidt sammen med mit budget til spillende ikke er sindssygt stor, så når jeg køber et nyt spil er det noget jeg som regel har testet en demo af og er ret sikker på falder i min smag.

Min score 9 af 10
kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 02-03-2007 18:42:21    ::    Xbox 360 - Mine spil

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!