torsdag den 11. januar 2007 klokken 14:05:32

Test Drive Unlimited

Så udvider vi lige hurtigt med et nyt spil… Det blev Test Drive Unlimited, da der skulle prøves noget andet end NFS serien.


Test Drive Unlimited cover Grafik
Grafikken i Test Drive Unlimited er generelt rigtigt flot og man får virkeligt lov til at se det det hele handler om, bilerne… Disse kan ses fra stort set alle vinkler og man får følelsen at være en rigtig bil samler.

Selve de landskaber man kører i er også rigtigt godt udført, jeg har dog flere gange støt på det problem at hvis jeg i længere tid kører i én retning (som på en motorvej) så kan spillet ikke nå at load grafikken fremad, så lige pludselig kører man ud i den rene luft og bliver derefter genplaceret lidt tilbage på banen.

Lyd
Vrooom, vrooom… hvad skal man sige? Jeg tror de har gjort sig umage med at bruge de rigtige lyde til de enkelte biler, men hvad ved jeg? Jeg har desværre ikke cruiset rundt i en McLaren F1 eller en Koenigsegg for den sags skyld… så sammenligningsgrundlaget er måske lidt tamt ;). I bilerne kan man bruge en radio der kan afspille forskellige genre stationer, med at ganske udemærket udvalg.

Gameplay
I korte træk kører man rundt i "freeride" og finder udfordringer i form af races og andre opgaver. Man tjener penge ved at udfører disse opgaver som man så kan købe flere biler for… og der er mange biler at kører rundt i.

En rigtig fed feature i Test Drive Unlimited er at du altid er "live" det vil sige at man hele tiden møde andre online spillere når man kører rundt, disse kan man så udfordre til diverse races eller bare cruise lidt sammen mens man får sig en snak.

Konklusion
Jeg var ved at blive godt træt af ensformigheden i Need For Speed spillende og valgte der for at satse på dette spil i stedet for Carbon… og det er jeg glad for… Det er mit bedste bil spil til dato og det gælder både på Boxen og PC.

Min score 9 af 10
kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 11-01-2007 14:05:32    ::    Xbox 360 - Mine spil

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!