fredag den 25. april 2008 klokken 16:15:00

Forerunner 405 - Motionsur

Det nyeste skud på stammen i Garmins populære og velanskrevne sortiment af fitness enheder har som ingen andre formået at samle innovative funktioner i et ur med en størrelse der ikke matches af andre på markedet


Forerunner 405 Ligesom tidligere generationer af GPS løbecomputere fra Garmin giver Forerunner 405 løberen mulighed for, præcist og ukompliceret, at følge med i blandt andet tempo, distance, puls og position under træningen. Den revolutionerende trykfølsomme urkrans gør det nemmere end nogensinde før at navigere rundt blandt urets mange muligheder. Et kort tryk, et længere tryk eller en glidende bevægelse langs kanten af urkransen giver mulighed for at skifte mellem de mange funktioner som at tænde og slukke GPS modtageren, starte et træningspas, gennemse historik eller udfordre den virtuelle partner.

Det nye Forerunner 405 er vand-afvisende og kan benyttes såvel udendørs som indendørs (med fod sensor der kan leveres som tilbehør) hvilket gør den til den perfekte træningsmakker året rundt i al slags vejr. Den højfølsomme GPS modtager fastholder et solidt GPS signal uanset om du foretrækker at løbe i skoven eller om dit lokale spor snor sig gennem centrum af en større by.

Den trådløse digitalt kodede puls sensor, giver en stabil og præcis pulsmåling, som er fri for interferens fra dine træningskammerater og andre eksterne støjkilder som højspændingsledninger, transformatorer og lignende. Under træningen kan den aktuelle puls følges, for at sikre, at træningen foregår med den rigtige intensitet i forhold til løberens niveau og det ønskede træningsudbytte. Forerunner 405 kan også hjælpe med, at holde pulsen i den rigtige pulszone for en given aktivitet.

Forerunner 405 kommunikerer trådløst med computeren. Kommunikationen mellem Forerunner 405 og computeren er tovejs. Gennemførte træningspas kan sendes til computeren for efterfølgende analyse ligesom ruter, mål og planlagte træningspas kan sendes retur til enheden. Man ligeledes på Garmin Connect føre træningsdagbog, gennemse de enkelte træningspas, holde styr på træningsmængde og dele GPS spor med andre løbere. Garmin Connect er en videreudvikling af Motionbased. Forerunner 405 brugere har endvidere mulighed for at sende ruter og planlagte træningspas direkte mellem to enheder.

Uret forventes på markedet i danmark ultimo april 2008 til en Vejl. Udsalgspris på DKK 2.500,- hvilket er lidt hård for min pengepung så derfor denne lille donation knap… giv en skærv :) og smid en kommentar


kommentarer kommentarer (0)    ::    Skrevet den 25-04-2008 16:15:00    ::    Gadgets - Ønsker

Tilføj kommentar

Sikkerheds kode:Ny kode
Indtast ovenstående kode
Navn:
Kommentar:
Morten Bernhard Riis, 2008, All rights reserved    Valid XHTML 1.0! Valid CSS!